4 pași pentru a scăpa de îngrijorare

Viața este frumoasă dacă ști să o trăiești!

Desigur că în viață avem parte de lucruri bune, dar și de lucruri de rele, pentru că nu sunt toate sunt roz. De multe ori ne este frică de anumite eșecuri. În urma acestor eșecuri se formează îngrijorarea.

Îngrijorarea este una dintre emoțiile de energie joasă care are o influență nefastă asupra noastră. Este oare posibil să nu ne îngrijorăm trăind într-o societate care încurajează această stare? Din fericire, da. Iată cum

     1. Poti controla întotdeauna felul in care (re)acționezi

Nu poți controla tot ceea ce se află în jurul tău, dar poți controla modul în care re(acționezi). Puterea ta este in atitudinea ta.

     2.Acceptă toate posibilitatile. Inclusiv problemele

Trebuie să iți faci griji că vor exista probleme. Acceptă posibilitatea că ar putea exista probleme pentru a le anticipa mai clar și a-ți lua măsuri de precauție, dacă este necesar. Vor exista multe probleme în viața ta și vei reuși să le rezolvi pe toate. Însă îngrijorarea legată de eventuala apariție a acestora nu va face decât să creeze o altă problemă inutilă.

     3.Poți controla doar clipa prezentă

Dacă te ingrijorezi prea mult în legatură cu ceea ce s-ar putea întampla sau te gandești la ceea ce a fost, vei ignora și vei pierde în totalitate ceea ce este în prezent. Îngrijorarea iți manancă energia și iți diminuează puterea ta incredibilă de creație.

     4.Poți face o schimbare acum.

Astăzi este momentul în care poți alege. Așadar, astăzi ar trebui să alegi răbdarea în locul nerăbdării, frumusețea în locul negativității. Cel mai sigur mod de a-ți potoli îngrijorarea este să trăiești în prezent.

sursa: www.andreearaicu.ro

Caba Rafaela

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *