Ajutoarele Moșului . Ai ocazia de a dărui clipe de fericire !

    Crăciunul înseamnă fericire, deoarece atunci s-a născut Domnul Iisus Hristos, iar  această perioadă dacă dăruim, sufletul este mulțumit și împăcat cu această idee, datorită faptului că vedem pe chipul persoanei căruia i-am daruit, fericirea.

    Sâmbătă, în data de 22.12.2018, începând cu ora 14:00 până la ora 15:00, la Sala de Sport din comuna Șofronea, avem ocazia de a face 4 familii fericite, dăruindu-le alimente, hăinuțe (potrivite vârstelor), pampers (mărimea 6) , jucării (care să cânte sau să lumineze). Deasemenea orice doritor chiar dacă nu are timp să vină la sala de sport și totuși dorește într-un fel să ajute vă rugăm să ne contactați cu mesaj la articol sau în privat pe rețeaua de socializare facebook click aici.

    În familia Cismasi se află Paul Ionuț Cristian, un copil de 9 ani care  s-a născut cu microcefalie adică a fost afectată o parte din creier și din cauza crizelor de convulsii nu a putut evolua, nu merge, nu vorbește doar îți zambește și gesticulează din mâini.

    A doua familie este familia Ardelean  care au un copil pe nume Ovidu de 22 ani, cu sindromul down e  un copil normal doar că are puține dezabilități mintale.

    Familia Costea, îl  are ca membru pe Nicola Luca, un copilaș de 7 ani, diagnosticat cu tetrapareză spastică,epilepsie și retard psiho-motor sever. Nu stă în fund, nu merge și nu vorbește. Din fericire cu ajutorul terapiilor și desigur cu ajutorul lui bunul Dumnezeu, a avansat mai mult pe partea psihică, e mai atent și recunoaște lucruri.

    În cele din urmă mai este copilașul S. R. , are 9 anișori și suferă de autism, se poate deplasa, dar nu poate vorbi. Ar avea și el nevoie de pampers sau alimente.

    Haide-ți să redăm bucuria pe chipul unor oameni puternici, pe care Dumnezeu i-a supus unor încercări și să-l ajutăm pe Moș Crăciun să-și îndeplinească misiunea.

    Cu siguranță mai sunt și alte situatii deosebite însă noi deocamdată nu am ajuns în cunoștiință de cauză. Pe viitor ne propunem să avem în vedere acest fapt de a ajuta în primul rând acolo unde este o situație extremă, deasemenea vă urăm Sărbători fericite tuturor . Vă mulțumim frumos pentru distribuiri și sunt convins că ați înțeles cauza acestui articol.

 

           

         

 

         

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *