Decorațiuni și flori cu suflet – Nu ezita să comanzi!

Pasiunea mea pentru flori a început acum 6 ani când m-am mutat la casă. Pe atunci nu știam ce înseamnă noțiunea de design floral ,decorațiuni sau aranjamente ,iubeam foarte mult florile din curte și le îngrijeam cu mare atenție și drag.

Fiecare dintre creațiile mele florale este o provocare a doi dintre cei mai frumoși factori : natura și firea umană. De fapt nu realizez aranjamente florale, ci mă joc cu florile, până când buchetul sau aranjamentul  din mâinile mele îmi povestește totul despre persoana pentru care a fost creat.
Jocul cromatic și vegetal reprezintă un mod foarte frumos de ați exprima stilul individual și personal, de aceea persoanele care mi se adresează sunt întotdeauna persoane care au o poveste, iar obligația mea este ca aranjamentele florale să povestească tocmai sufletul lor.

Fiecare aranjament floral este unic și poartă semnatura stilului fiecărei persoane cu care interactionez. Cred cu putere în faptul că rolul designului floral este să interpreteze artistic ideile și cerințele clienților prin intermediul florilor. La un anumit nivel acesta poate reprezenta o formă de artă creativă. Prin serviciile oferite încerc să ofer acel aer de unicitate atât de necesar în epoca de larg consum în care trăim. De aceea este foarte important și sunt foarte atentă la detalii precum calitatea florilor și accesoriilor decorative pe care încerc să le integrez  cât mai bine, deoarece acestea influențează foarte mult rezultatul final.

Contact:

Nr telefon: 0723970582, Neag Georgeta

Pagină facebook : Decorațiuni și flori cu suflet

Din localitatea Șofronea, jud. Arad, livrare prin curier în toată țara!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *