Locuitorii din Sînpaul vor beneficia de gaze naturale

Localitatea Sînpaul , com. Șofronea, va beneficia de dotarea cu gaze naturale.

Ținem să mulțumim tuturor celor implicați în această izbândă. Uneori chiar dacă ideeile nu îți aparțin, dar din aceasta pot beneficia și locuitorii comunei tale, se pot prelua și de la opoziție. Așa s-a întâmplat în comuna Șofronea , localitatea Sînpaul, unde respectiva localitate se va dota cu rețele de gaz. În 2016, an electoral, grupul PNL Șofronea printre alte obiective în programul de campanie electorală au avut și citez: „aducțiunea rețelelor de gaz în comuna noastră acolo unde ele lipsesc cu desăvărșire” localitatea Sînpaul fiind considerată o prioritate. 

Ce știm astazi?

Studiul de fezabilitate pentru aducțiunea de gaze naturale în localitatea Sînpaul este pus în mișcare, lucrare care a costat aproximativ 100.000 lei. Bani achitați din bugetul local al comunei Șofronea.

Localitatea Sînpaul în următorii ani va cunoaște o super dezvoltare și asta datorită a ceva ce sigur este în schimbare. Până la urmă administrarea comunei se face și prin vocea opoziției. Cei din comună au dreptul la informare iar noi, Șofronea Online, v-om oferi toate informațiile despre cum se cheltuiesc banii contribuabililor și altele de interes public.

3 comentarii la „Locuitorii din Sînpaul vor beneficia de gaze naturale

 • 11 ianuarie 2019 la 9:58 am
  Permalink

  Nu s-a terminat proiectul de canalizare a întregii localități și deja începem altul? Sau doar cheltuim bani publici pe studii de fezabilitate

  Răspunde
  • 11 ianuarie 2019 la 10:47 am
   Permalink

   Adevărat ! Totuși este o direcție destul de bună. Dar nu s-a realizat cu scopul de a mulțumi cetățenii ci cu scopul propriului interes, se apropie anul 2020 trebuie să se pregătească terenul.

   Răspunde
 • 16 mai 2020 la 9:15 pm
  Permalink

  Suntem in 2020 si tot nu avem gaz in Sanpaul.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *