Lucrările la drumul județean ce leagă localitatea Șofronea de Zimand Cuz au început!

Drumul judeţean ce leagă localitatea Şofronea de Zimand Cuz rămâne în continuare o prioritate pentru Consiliul Judeţean Arad. Datorită vremii favorabile, lucrările la drum au fost reluate în condiţii normale.

Lungimea drumului este de 5,7 kilometri, până în prezent fiind turnat stratul de uzură. Anunţul modernizării drumului a fost făcut în septembrie anul precedent, iar atunci se spunea că finalizarea drumului va dura 12 luni. Ne aflăm în luna martie şi constructorii estimează că drumul va fi gata în următoarele două luni.

,,Realizarea drumului județean Șofronea-Zimand Cuz face parte din strategia Consiliului Județean de modernizare a 326 kilometri de drumuri. Acest drum va putea fi folosit anul acesta și va lega două zone din județ, pe o scurtătură pe care cetățenii ne-au solicitat-o. Am dat curs solicitării localnicilor și am cerut constructorului să se mobilizeze ca tronsonul acesta de drum să fie cât mai urgent circulabil, în condiții bune”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Valoarea proiectului este 7.112.273,70 lei la care se adaugă TVA, din fonduri europene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *