Mobilizarea membrilor PNL Șofronea aduce rezultate

În urma unei ședințe cetățenești, organizată în căminul cultural de către consilierii PNL Șofronea, s-a sesizat faptul că în comună sunt probleme cu energia electrică, în anumite zone tensiunea fiind sub 200v, în unele locuri chiar și 160v.

După această sesizare atât tineretul liberal cât și seniorii au reușit demararea lucrărilor cu scopul remedierii acestei probleme.  În urmă cu o săptămână tineretul liberal din Șofronea au strâns o listă cu semnături de la cei afectați, după care consilierii PNL Șofronea au demarat acțiunile necesare pentru a da o rezolvare acestor neplăceri create cetățenilor insistând asupra celor responsabili de întreținere a circuitului electric pentru a veni și a rezolva această problemă locală.

Astăzi 15.02.2019, un echipaj s-a deplasat la fața locului, iar împreună cu unul din consilierii PNL Șofronea, electrician de meserie, au reușit identificarea problemelor. Cauza principală fiind una din liniile de curent unde sunt mai mulți consumatori decât pe celelalte,drept urmare s-a luat hotărârea ca la următoarea inspecție să se împartă consumatorii pe toate liniile existente într-un mod echilibrat.

Așadar în viitorul apropiat un echipaj se v-a deplasa în comuna Șofronea, mergând din casă în casă, la cei care sunt afectați pentru a se remedia toate problemele create.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *