Muzica sună în aer pentru Șofronea ! Zilele comunei Șofronea 2018 !

În acest an, am avut parte de diferite evenimente , dar printe cele mai importante, este Sarbătoarea comunei noastre care s-a ținut în Parcul Aurel Crișan, în două zile, în data de 14, respectiv 15 iulie 2018.

Acest eveniment a fost sprijinit de Primăria Șofronea și Consiliul Local, cărora le mulțumim foarte mult pentru organizare și pentru munca depusă!

În prima zi Grădinița Sofronea ne-a făcut să ne simțim bine, dăruindu-ne un program artistic minunat, programul a continuat cu Bimbo Party  pentru copii, Club Karate Tiger și Zumba si Outdoor Party- Dj. Zoltan Bohak.

În ziua a doua am avut parte de muzică populară, iar în parc a răsunat Orchestra Frații Șandru, Dirijor Adrian Șandru care ne-au creeat o atmosferă de neuitat. Au fost alături artiști renumiți: Paula Pașca, Florin Șandru, Vladuța Lupău, Florin Boita și Ioana Luguzan.

La eveniment rând pe rând au urcat pe scenă diferite ansambluri: Florile Mureșului, Mugurașii din Curtici, Tărinuța din Bocsig, Cermeiana, Maria Grațiana din Olari, Busuiocul din Sântana , Zestrea Șagu.

Comuna noastră nu se rezumă doar la atât, așa că în cadrul programului au mai urcat pe scenă Bujorii Șofronei și solista Rafaela Caba, toții fiind consătenii noștrii.

Până seara târziu muzica a răsunat, iar inimile noastre au fost pline de armonie și voie bună. Spectacolul a fost încheiat cu un foc de artificii, care l-a rândul lui a bucurat oameni și a făcut toți copii să rămână cu gura căscată.

Încă odată mulțumim organizatorilor, dar și tuturor spectatorilor care au vizionat acest eveniment important! Să o ținem tot așa!

 

 

Fotograf: Daniel Faur

Caba Rafaela

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *