O tânără din comună și-a împlinit visul! O poți face și tu! – FlavyNails.ART

O tânără din comuna noastră a ajuns să își îndeplinească visul. După multă muncă și perseverență a demonstrat că se poate! Alb Flavia își dedică timpul pentru a pune unghii tehnice. Atunci când crezi în tine cu adevărat, vei reușii!

Am visat de mică sa ajung în punctul în care sunt în acest moment al vieții mele, am visat de mică să fiu mereu pe cont propriu și să mă descurc singură în tot ceea ce fac, visul meu de a face unghii tehnice a început să devină realitate în urmă cu 2 ani de zile ! Acești 2 ani au fost cu multe sacrificii, cursuri, lacrimi și muncă pentru a-mi vedea visul cum devine realitate. Fiecare pas făcut mă îmbucură extrem… SE POATE ÎMPLINI FIECARE VIS, DOAR SĂ VREI, ȘI SĂ ÎȚI DOREȘTI CU ADEVĂRAT. Investește în tine, și vei reuși !!!!„, a declarat tânăra pentru sofroneaonline.ro

Iată că de fiecare dată găsim un nou concept, un nou vis devenit realitate. Sub numele de FlavyNails.ART, Flavia, îmbucură doamnele și domnișoarele prin arta sa de a oferii strălucire unghiilor. 

Concluzia este că oricât de greu crezi că va fi drumul până la împlinirea visului, trebuie să crezi în tine și să accepți orice provocare pentru a duce la împlinirea lui! Investeșe în tine!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *