Patru actori de lăudat au făcut clipe de neuitat în comuna Șofronea!

Când locuiești într-o localitate deosebită precum Șofronea, poți să te numești o persoană norocoasă. Spun această idee datorită faptului că în ultima perioadă avem parte de multe evimente speciale, de performanțe uriașe.

Un astfel de eveniment a avut loc astăzi, 09.11.2018, unde patru actori ai teatrului din Arad, au interpretat piesa “ Internetul și Sătenii “  o scenă scrisă de Gheorghe Hodrea zis Bace Toghiere.

 

         „Actorul e unul care spune pe dinafară ceea ce alţii simt pe dinăuntru.”

de Tudor Muşatescu

Din căminul cultural al comunei, au răsunat râsetele oamenilor, care au redat bucurie și armonie. În sală au fost prezenți oameni de diferite generații de la juniori până la seniori, deoarece acest eveniment a transmis o emoție tuturor generațiilor din această  frumoasă comună. Tema acestei piese a fost umorul sătenilor care au o familie tradițională și întâmpină acțiuni obișnuite în viața de zi cu zi.

La inițiativa tinerilor liberali din comuna Șofronea a luat parte și acest spectacol cu un umor deosebit. Le mulțumim pentru implicarea deosebită de care dau dovadă ținând cont că în această comună nu a mai fost un astfel de eveniment de foarte mulți ani.

Mulțumim Consiliului Județean Arad și Centrului Cultural Județean Arad pentru sprijinul acordat în crearea acestui eveniment, de asemenea mulțumim și Primăriei Șofronea că a oferit căminul unde am desfășurat activitatea.

Aici puteți vedea video integral cu toată piesa filmată de un amator. Accesați video-ul click aici 

 

Vă mulțumim pentru participare ! Vă așteptăm și data viitoare !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *