Șofronea, comuna campionilor. Imnul României pe meleaguri străine   

   A practica artele marțiale nu este deloc ușor. Acest sport cu origini japoneze, în care tehnicile aplicate implică lupta cu un adversar imaginar sau unul real, necesită multă muncă și răbdare. Și este un sport în care respectul față de tine însuți este egal cu respectul față de adversar.

   În ultimii ani, foarte mulți copii au fost înscriși la cursurile de karate din țară, părinții fiind conștienți de nevoia de autodisciplină si respect a viitorilor adulți, pentru o dezvoltare fizică, psihică și sufletească armonioasă.

   Se pare că toate aceste calități, împreună cu stilul de luptă ce implică mobilitate, suplețe, atacuri și blocaje dar și forță și duritate, au fost remarcate la trei dintre tinerii români participanți la Campionatul European de Karate WUKF, care s-a desfășurat în Danemarca, în perioada 24-27 octombrie 2019. Campionatul, ajuns la cea de-a XI-a ediție, a strâns aproximativ 900 de participanți din peste 24 de țări. Comuna Șofronea s-a remarcat puternic pe podium, iar rezultatele finale sunt extraordinare:

MESEȘAN ADRIAN a a obținut trei medalii, una de AUR și două de
ARGINT;
CHICIN DARIA (campioană mondială la competițiile anterioare pe
echipe) – trei medalii de AUR
MESEȘAN ALEXANDRU (campion mondial) – o medalie de ARGINT și
una de BRONZ.

Suntem foarte mândri de acești copii din comuna noastră, îi felicităm din toată inima și îi așteptăm oricând să ne dea o lecție de autocontrol, disciplină si perseverență!
Felicitări!

Un comentariu la „Șofronea, comuna campionilor. Imnul României pe meleaguri străine   

  • 30 octombrie 2019 la 10:14 am
    Permalink

    Bravo, copii! Sunteti cu adevarat campioni si un exemplu pentru noi!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *