Universitatea de Vest “ Vasile Goldiș” din Arad, donează calculatoare copiilor de la grădinița din Șofronea și Sînpaul

Conform uvvg.ro, prin inițiativa doamnei rector prof. univ. dr. Cotoraci Coralia, de a dona aceste calculatoare copiilor din mediul rural se încurajează utilizarea calculatorului încă de la grădiniță.

Un număr de 5(cinci) sisteme PC au ajuns la Grădinița P.P. Șofronea și Grădinița P.N. Sînpaul datorită Universității de Vest “Vasile Goldiș” din Arad și a domnului Luțai Alexandru.

“Vă mulţumim în numele copiilor, părinţilor şi cadrelor didactice de la Grădiniţa P.P. Şofronea şi Grădiniţa P.N. Sînpaul, pentru cele 5 calculatoare pe care le-aţi donat instituţiei noastre. Având în vedere actualele cerinţe ale procesului instructiv – educativ, aceste sisteme de calcul vin în sprijinul activităţilor didactice specifice copiilor preşcolari. Totodată, dorim să mulţumim şi domnului Luţai Alexandru – Valentin pentru implicarea de care a dat dovadă” , este scrisoarea trimisă către conducerea universității de către directorul p rof. Remus Sfârâilă şi d-na educatoare Kwasnitzky Mihaela.

Calculatoarele fiind pregătite de către departamentul IT din cadrul universității și transportate de Luțai Alexandru care a contribuit și la convingerea conducerii universității că această comună s-ar putea folosii de aceste sisteme în scopuri educative.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *