UPDATE: Tânăra dispărută a fost găsită într-o garsonieră din Micălaca

Titlul anterior: O tânără din comuna Șofronea a dispărut după ce a plecat la școală și nu s-a mai întors

Tânăra minoră căutată de autorități a fost găsită în zona Micălaca, într-o garsonieră din blocul 226, alături de Vilan Ștefănuț, în vârstă de 20 de ani, și de fratele lui. Aceștia au fost reținuți de către autorități. 

Crișan Diana, alături de cei doi, au stat aproape tot timpul în Semlac, iar de curând au venit la blocul sus menționat, intenționând ca aceștia să plece în Vama Veche, acolo unde Vilan Ștefănuț ar avea cunoștințe. Inițial cei trei nu ar fi vrut să deschidă ușa garsonierei, apelând la mama minorei, dacă nu se înțelegeau pe cale verbală, autoritățile erau pregătite să spargă ușa.

Biroul de presă al IPJ Arad a anunțat, marți, că adolescenta a fost găsită.

„În urma mediatizării, minora a fost găsită pe raza municipiului. Nu a fost victima vreunei infracțiuni“, a informat IPJ Arad.

__

O tânără din comuna Șofronea, de doar 15 ani, este căutată de autorități după ce a plecat la școală și nu s-a mai întors.

Ultima dată când tânăra a fost văzută, plecând la școală, a fost în dimineața zilei de 09.04.2019, de atunci Crișan Diana-Ionela este de negăsit.

Unele suspiciuni a familiei acesteia ar fi că tânăra a plecat împreună cu un adult în Constanța, unde așa numitul „prieten” ar avea cunoștințe, suspiciuni concluzionate în urma unui apel telefonic dat de cei doi, în cauză, către mama adolescentei, în data de 15.04.2019, seara. Autoritățile cercetând și această pistă.

La data dispariției era îmbrăcată cu o pereche de jeanși albaștri, tricou alb cu dungi și o geacă neagră. Tânăra minoră are următoarele trăsături: 1,60 m., 62 de kg., păr șaten, lung și ochi căprui. (conform glsa.ro)

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la depistarea tinerei sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *