Vreți ATM în Șofronea ? Ei bine nu se găsește loc pentru așa ceva!

Domnul primar consideră că ar fi inutil un ATM între două orașe. Încă din data de 29 mai 2018 , consilierii locali PNL au propus găsirea unui loc pentru un ATM în comuna Șofronea. Din păcate la ședința din data menționată anterior, răspunsul a fost că nu se găsește un loc pentru așa ceva. Oare cât spațiu ar ocupa acest ATM?! Vă întreb pe voi, nu ați dori să avem unul în comună? 

Conform procesului verbal încheiat cu ocazia şedinţei  ordinare a Consiliului  Local  al comunei Şofronea din data de 29 mai 2018 punctul 7 prezintă  proiectul de   hotărâre privind  închirierea unui spațiu cu altă destinație decât  cea de locuință,ce aparține domeniului public al comunei Șofronea;-inițiat grup consilieri PNL , 10 voturi au fost pentru proiectul cu amendamente și o abținere din partea domnului viceprimar. Ce interes are viceprimarul să se abțină de la vot și să nu voteze pentru proiectul cu ATM – ul?

După atât amar de timp să nu găsești un loc unde să se instaleze un ATM este groaznic. Dacă avem nevoie de a retrage o sumă de bani de pe card , trebuie să mergem în Arad sau Curtici, oare pentru 50 lei se merită să ne deplasăm până în oraș ?!

Un loc propus la ședința respectivă, a fost spațiul dintre brutăria PANOLIO și Căminul Cultural din Șofronea, deși spațiul nu este folosit , acolo se află biblioteca și evident nu dorește domnul primar să se monteze acolo unul. Ne întrebăm oare câți cititori de carte au trecut pragul bibliotecii din 2008 de la construire și până astăzi adică în ultimii zece ani .Se pare că nici măcar unul deoarece nu are cine să se ocupe de săraca bibliotecă de la Șofronea. Da! Nu știai ? Avem bibliotecă în comună !

În toată comuna Șofronea să nu găsim un loc pentru un ATM? Un alt exemplu ar fi la cămin sau la primărie ! Problema este bunăvoința care nu există sau alte interese..

Click pentru a vedea Proiectul de Hotărârea a închirieri spațiului pentru ATM

Click pentru a vedea procesul verbal 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *