Ziua copilului în comuna noastră! Un eveniment dedicat copiilor!

Se spune că pe măsură ce cresc, copiii pot uita ceea ce le-ai spus, dar nu vor uita felul în care i-ai făcut să se simtă.

Așadar în comuna noastră un tânăr inimos, pe nume Luțai Alexandru-Valentin, a reușit organizarea unui eveniment de ziua copilului cum nu a mai fost, pe la noi. Tânărul a reușit să pună pe fața copiilor, dar și a adulților, câteva zâmbete de fericire și totodată a creeat clipe de neuitat.

Trebuie să menționăm sprijinul Centrului Cultural Județean Arad – care a contribuit cu teatrul de păpuși, deasemenea financiar au contribuit și Ciobanu Delia- cu toboganul, Blassito Bar – Bimbo Party, Nemedi Raimond – filmări și Bârsăuan Florin – oglinda sunlight.

Pe lângă aceștia, au participat și echipa de dresaj canin NIKARAD, o demonstrație senzațională  de dresaj canin cu șase căței și o prezentare a sportului canin Mondioring. Deasemenea Grădinița Șofronea și Școala Șofronea au avut clipele lor de strălucire, unde au prezentat atât dansuri populare sau tigănești cât și scenete pregătite cu mare drag pentru părinții și spectatorii prezenți în sală. Ansamblul Bujorii Șofronei junior, au prestat două momente artistice fabuloase.

Tinerii sunt viitorul comunei, trebuie promovați și ajutați pe cât mai mult posibil!

Mai jos găsiți un video cu o mare parte din evenimentul din data de 30.05.2019.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *