Artiștii localității

Muzica este graiul sufletului. Ea stârneşte în noi, nu instinctele, ci gândurile cele mai profunde. Se mai spune despre ea că alină orice suflet îndrurerat și ne face să ne simțim bine, indiferent de vârsta pe care o avem.

Când este interpretată de copii efectul său este mai mare, fiind de o sinceritate imensă și transmite cu usurință  mesajul. Exact așa au făcut micuții artiști ai localității noastre, unde au avut ocazia să participe la un spectacol exceptional organizat de Centrul Municipal de Cultură Arad, care a avut loc în data de 13.12.2018 la ora 18:30, în Arad, mai exact în Parcul Eminescu.

Au dansat și au interpretat două piese vocale, una fiind cu mesaj patriot, iar cealaltă fiind o colindă, iar la final copiii s-au bucurat de cadouri.

Părinții acestora au participat la acest eveniment, având ocazia să se bucure și să se simtă mândri de copiii lor, văzându-i pe scenă. Cred că nu există un moment mai emoțional ca și acesta,  moment în care fiecare părinte îsi vede copilul pe scenă.

Doamna Mihaela Kwasnitzky și doamna Floarea Gherman, sunt educatoarele care i-au sprijinit și i-au îndrumat pe micuți. Le mulțumim foarte mult pentru munca depusă și pentru susținere.

Le mulțumim și ne mândrim cu toții de acești copii minunați și talentați, care ne fac localitatea mai specială.

Caba Rafaela

Video amator:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *