Astăzi este despre ei Paul,Luca,Ovidiu și Rafael ! Dar din dar se face rai .

Comuna Șofronea dă dovadă de o solidaritate imensă ! Inițiatorii acestui act caritabil sunt tinerii liberali din comuna noastră , fără ei acest act nu s-ar mai fi desfășurat, dar să nu uităm persoanele care au o inimă mare și au contribuit cu ce au putut chiar dacă în momentul de față nu se aflau în țară.

Familiile acestor copii zilnic sunt încercate cu fel și fel de experiențe datorită particularității de a avea un astfel de membru in sânul lor. O agonie ce merge în sens contrar vieții lor. Odată ajunși în casele lor descoperim o altă lume , alte emoții pe care, dacă ai avut norocul, doar le-ai auzit. Zâmbetul de pe chipul lor atunci când spiridușii moșului au ajuns și la ei este de o fericire enormă.
 
Dar din dar se face rai. Lucruri de care administrația locală nu vrea nici să audă, vom încerca noi să le abordăm. Cu siguranță nu ne vom opri aici. Începutul a fost mai greu, dar avem oameni cu suflet mare iar cu ajutorul lor dăm dovadă de o unitate imensă. Anunțul dat înainte cu o săptămână în care sunt prezentate cazurile îl găsiți aici.
 
Așadar astăzi, 22.12.2018, este despre cei patru copii frumoși și deosebiți Paul,Luca,Ovidiu și Rafael. Moș Crăciun a ajuns anul acesta și la ei. 

Un comentariu la „Astăzi este despre ei Paul,Luca,Ovidiu și Rafael ! Dar din dar se face rai .

  • 13 ianuarie 2019 la 9:27 pm
    Permalink

    Foarte frumos gestul vostru. E nevoie de astfel de proiecte. Dumnezeu sa va dea sanatate.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *