Comuna Șofronea tot mai aproape de un cabinet stomatologic și un punct farmaceutic!

Cele peste 2500 de suflete din comuna Șofronea și mai mult de 600 din satul Sânpaul au toate șansele să se bucure anul viitor de serviciile unui cabinet de stomatologie și al unui punct farmaceutic, proiect lansat anul acesta, în urma unei inițiative cetățenești demarate de Alexandu Valentin Luțai, Mihaela Kwasnitzky și Cezar Vanț. Reprezentanții PNL din localitate au strâns aproximativ 160 de semnături care s-au dovedit suficiente pentru a acoperi cei 5% necesari – persoane înscrise pe lista electorală permanentă – pentru ca acest proiect să poată fi supus spre analiză și aprobare în ședința de Consiliu Local. Ceea ce s-a și întâmplat.

În data de 30.10,2019, în urma ședinței ordinare de Consiliu Local, a fost aprobat proiectul privind deschiderea unui cabinet stomatologic și a unui punct farmaceutic în comuna Șofronea. În cadrul acestei ședințe, deși proiectul risca să nu fie aprobat, s-a votat în cele din urmă PENTRU acest proiect, un mare plus pentru cetățenii comunei Șofronea și satului Sânpaul, proiect care va fi cuprins ca investiție în bugetul pe anul 2020.

De consultații gratuite la cabinetul stomatologic, precum și tratamente – excluzând intervențiile chirurgicale – vor beneficia copiii de pe raza celor două localități.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *