Cum se cheltuiesc 62.000 lei în comuna Șofronea?(aproximativ 14.000 de euro)

Oare se va transforma comuna Șofronea în Las Vegas cu 62.000 lei alocați pentru iluminat festiv ?

Încă de la începutul anului , respectiv luna ianuarie s-au alocat 12.000 lei ( 120 de milioane „pe limba românului”) , pentru achiziționarea de corpuri pentru iluminatul festiv.

Conform procesului verbal încheiat cu ocazia şedinţei ordinare a Consiliului Local al comunei Şofronea în data de 27 noiembrie 2018 , aliniatul 3 prezintă un proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului comunei Șofronea pentru anul 2018 unde se mai alocă 50.000 lei pentru decorațiuni/iluminat festiv.

Rezultatul achiziționării acestor decorațiuni sau corpuri de iluminat se pot observa în fața primăriei sau în pozele de mai jos. Mă întreb oare va fi ca în Las Vegas?  Am numărat aproximativ 17 steluțe și câtiva metri de instalație.

Poate administrația locală ar putea urma exemplul Comunei Peștera priviți acest video cu iluminatul festiv :

 

Vă întreb și pe voi dragi consăteni sunteți mulțumiți de marea realizare a iluminatului festiv de la noi din comună? Mai ales că se cheltuiesc bani mulți cu privire la această acțiune , bani de la noi din buzunar . Dupa un mic calcul reiese 10€ /led ghirlandă iluminat festiv

Bradul din fața primăriei nu se va mai împodobi pe motivul că instalațiile pentru acel brad sunt rupte de la gerul de anul trecut . 

Domnule primar ,dragă administratie locală vă rugăm să nu uitați să ne montati și tunul de zăpadă artificială la pista de sanius deoarece avem pistă dar nu avem zăpadă măcar așa am putea să o folosim.

EDIT 18.12.2018 

Din pacate din suma de 62.000 lei alocată în comuna Șofronea ,în localitatea Sînpaul nu s-a pus nici o luminiță de iluminat festiv .Domnul viceprimar spune ferm și hotărât că cei care l-au votat pe dânsul nu au nevoie de iluminat festiv,adică 345 de persoane din totalul de 2384 .Oare cei ce nu l-au votat ce părere au?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *